Mode vanaf maat 42

 

B Plus Fashion is een dameskleding winkel in Vianen waar iedere vrouw vanaf maat 42 terecht kan. In de winkel staan persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid centraal.

 

MarinaFotografeert HR 23 MarinaFotografeert HR 37 MarinaFotografeert HR 49

 

De missie van B Plus Fashion is om iedere vrouw te laten stralen in kleding die bij haar past! Daarbij wil B Plus Fashion ook aan het zelfvertrouwen van vrouwen bijdragen. 

 

Iedere vrouw mag trots zijn op wie zij is en mag dit ook uitstralen! 

  MarinaFotografeert HR 37 MarinaFotografeert HR 49

  

Onze gezellige winkel vindt je in de Voorstraat op nummer 87 in Vianen. Wanneer je de kerk voorbij rijdt vindt je ons aan de linkerkant. Je herkent ons aan het roze zonnescherm.

 

Vianen is een kleine stad wat ligt aan de Lek in de Vijfheerenlanden en 2 belangrijke Rijkswegen heeft, de A2 en de A27. Door deze Rijkswegen is Vianen zeer goed toegankelijk. Door de oude historie in het centrum is Vianen zeker een bezoek waard! 

 

Het fijne aan Vianen is dat er in de Voorstraat gratis voor 1,5 uur geparkeerd mag worden met de blauwe schijf. Vaak kun je bij ons parkeren voor de deur.

 

Lukt het niet om bij ons in de winkel te komen shoppen? Het is ook mogelijk om bij ons online te bestellen, we verzenden door heel Nederland en België. Op de pagina Online Bestellen vertellen we je hoe dit gaat.

MarinaFotografeert HR 23 MarinaFotografeert HR 37 MarinaFotografeert HR 49

 

Wie is dat op de foto hier beneden?? 

Dat ben ik, Bernadine, sinds december 2015 zeer trotse oprichtster en eigenaresse van B Plus Fashion. Ik sta ervoor dat jij als vrouw jezelf kan en mag zijn! Ik vind dat kleding daar bij kan helpen, als het fijn zit, voel je je goed en dit straal je uit naar buiten! Hoe ik dit weet? Al van kleins af aan ben ik voller geweest en ben ik met mode bezig geweest. Dat ik een kledingzaak begon was een verrassing, maar ook weer niet omdat het me zo dicht aan het hart ligt. Ik help je graag in de winkel met al je vragen.

 

MarinaFotografeert HR 69

Free Joomla! templates by Engine Templates