Mode vanaf maat 42

 

B Plus Fashion is een dameskleding winkel in Vianen waar iedere vrouw vanaf maat 42 terecht kan. In de winkel staan persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid centraal.

De missie van B Plus Fashion is om iedere vrouw te laten stralen in kleding die bij haar past! Daarbij wil B Plus Fashion ook aan het zelfvertrouwen van vrouwen bijdragen. 

Iedere vrouw mag trots zijn op wie zij is en mag dit ook uitstralen! 

In de winkel worden per jaar een aantal evenementen georganiseerd, dit vaak samen met andere ondernemingen in de plussize wereld.

We zien je graag eens in de winkel, de koffie en thee staan klaar! 

 

Wie is dat op de foto hier rechts? 

Dat ben ik, Bernadine, sinds december 2015 zeer trotse oprichtster en dus ook eigenaresse van B Plus Fashion. Ik sta ervoor dat jij als vrouw jezelf kan en mag zijn! Ik vind dat kleding daar bij kan helpen, als het fijn zit, voel je je goed en dit straal je uit naar buiten! Hoe ik dit weet? Al van kleins af aan ben ik voller geweest en ben ik met mode bezig geweest. Dat ik een kledingzaak begon was een verrassing, maar ook weer niet omdat het me zo dicht aan het hart ligt. Ik help je graag in de winkel met al je vragen. 

 

In maart 2016 hebben wij samen met Biggymanskleding een mannen-dag georganiseerd, waarbij er naast plussize dameskleding ook plussize mannenkleding werd verkocht. Biggymanskleding is de specialist op het gebied van plussize mannenkleding en is gevestigd in Almere. Ook hebben ze een webshop, deze vindt je op www.biggymanskleding.nl

 

 

IMG 8714