Gezellige winkel met ruime paskamers

 

Onze gezellige winkel vindt je in de Voorstraat op nummer 87 in Vianen. Wanneer je de kerk voorbij rijdt vindt je ons aan de linkerkant. Je herkent ons aan het roze zonnescherm.

 

Vianen is een kleine stad wat ligt aan de Lek in de Vijfheerenlanden en 2 belangrijke Rijkswegen heeft, de A2 en de A27. Door deze Rijkswegen is Vianen zeer goed toegankelijk. Vanuit Breda en Amsterdam is het een kleine 40 minuten rijden. 

 

Door de oude historie in het centrum is Vianen zeker een bezoek waard! Het fijne aan Vianen is dat er in de Voorstraat gratis voor 1,5 uur geparkeerd mag worden met de blauwe schijf. 

 

In de winkel vindt je verschillende, betaalbare, kledingmerken en bijbehorende accessoires die geschikt zijn voor vrouwen van iedere leeftijd. Ook hebben wij ruime paskamers waar je je vrij in kan bewegen. Een van onze paskamers is zelfs rollator- en rolstoelvriendelijk. 

 

Ben je op zoek naar iets specifieks en kun je het niet vinden vinden? Laat het weten, we gaan op zoek en komen er op een later moment bij je op terug. Heb je vragen? Stel ze in de winkel. telefonisch via 0347 - 34 51 25 of stuur me een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MarinaFotografeert HR 57

MarinaFotografeert HR 9

 

Online bestellen

Wij hebben geen webshop, maar het is wel mogelijk om bij ons online te bestellen. Heb je iets leuks gezien op de website of op de Facebookpagina? Stuur ons dan een bericht op de pagina, bel of mail ons en we sturen de kleding naar je op nadat we de betaling hebben ontvangen. Niet tevreden? Laat dit dan binnen 14 dagen weten door ons te berichten via onze mail, socials of whatsapp.

 

Zodra wij het item in goede orde retour hebben ontvangen, storten we het geld naar je terug. We nemen altijd contact met je op als we je retour hebben ontvangen.

 

Het kan zijn dat we je retour niet terugnemen en weer naar je terug sturen, de redenen om dit te doen lees je hieronder. Met andere onvolkomenheden nemen we contact met je op.

 

Wanneer nemen we een item sowieso niet retour?

- Als er een specifieke geur aan zit (zoals bijvoorbeeld parfum/deodorant/transpiratielucht/Rooklucht)

- Als het een SALE artikel betreft

- Als de retourzending de wettelijke termijn van 14 dagen overschrijdt

- Als het ondergoed betreft

- Als er haren op zitten van dieren

- Als het item kapot is teruggestuurd

- Als er een vlek op het item zit

 


MarinaFotografeert HR 93

Retourbeleid

Heb je een aankoop gedaan die je helemaal te gek vindt? Vertel het dan aan iedereen die je kent! Of nog leuker, plaats een outfitfoto op de Facebookpagina van de winkel! 

 

Ben je toch niet zo tevreden, of twijfel je over je aankoop? Dan mag je deze binnen 14 dagen na aankoop komen terugbrengen, mits deze in goede staat is en alle kaartjes er nog aan zitten. Ook zien we graag de aankoopbon als je een item terug komt brengen.

 

Bij het terugbrengen van een item krijg je van ons een tegoedbon die je op een later moment weer kunt gebruiken voor een aankoop waar je wel tevreden over bent. De tegoedbon kan in delen besteed worden.

 

MarinaFotografeert HR 51

MarinaFotografeert HR 53

 

Free Joomla! templates by Engine Templates