Mode vanaf maat 42

 

B Plus Fashion is een dameskleding winkel in Vianen waar iedere vrouw vanaf maat 42 terecht kan. In de winkel staan persoonlijke aandacht, service en klantgerichtheid centraal.

De missie van B Plus Fashion is om iedere vrouw te laten stralen in kleding die bij haar past! Daarbij wil B Plus Fashion ook aan het zelfvertrouwen van vrouwen bijdragen. 

Iedere vrouw mag trots zijn op wie zij is en mag dit ook uitstralen! 

In de winkel worden per jaar een aantal evenementen georganiseerd, dit vaak samen met andere ondernemingen in de plussize wereld.

We zien je graag eens in de winkel, de koffie en thee staan klaar! 

 

Wie is dat op de foto hier rechts? 

Dat ben ik, Bernadine, sinds december 2015 zeer trotse oprichtster en dus ook eigenaresse van B Plus Fashion. Ik sta ervoor dat jij als vrouw jezelf kan en mag zijn! Ik vind dat kleding daar bij kan helpen, als het fijn zit, voel je je goed en dit straal je uit naar buiten! Hoe ik dit weet? Al van kleins af aan ben ik voller geweest en ben ik met mode bezig geweest. Dat ik een kledingzaak begon was een verrassing, maar ook weer niet omdat het me zo dicht aan het hart ligt. Ik help je graag in de winkel met al je vragen. 

 

Regelmatig werken wij samen met BH-goeroe Jackelien van het lingeriemerk Disismi (zeg: This is me). Jackelien maakt de mooiste lingerie met een knipoog. Beha's voor vrouwen met een grote en/of diepe cupmaat. Ze gaat vanaf Cup C t/m K en vanaf omvang 70 t/m 110.

Jackelien komt langs in de winkel met haar lingerie en geeft advies. Hou onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor de data wanneer zij in de winkel is. 

Meer informatie over Disismi vindt je op www.disismi.com 

 

 

IMG 8714